Kontorshotell i Stockholm City

Som vi alla vet så står kontorsmarknaden inför en stor utvecklingsfas, gårdagens lösningar kommer inte längre att klara av framtidens olika behov. Just nu är efterfrågan på moderna och framåttänkande kontorslösningar enormt och det har även skett en stor ökning under bara de senaste åren. Därför tänkte vi passa på att berätta om ett exklusivt kontorshotell i Stockholm City som kommer ersätta dagens utbud av kontorshotell på marknaden.

Varför ökar efterfrågan på kontorshotell

På grund utav den ökade digitaliseringen i samhället så blir det allt lättare och även vanligare att jobba mer flexibelt. Därför har det efterfrågan och behovet av mer flexibla kontorslösningar ökat och fördelarna är många, inte minst för företag i ett tidigt utvecklingsstadium som kan ha svårt att binda sig till långa och dyra hyreskontrakt. Därför har alltså öppna, billigare och heltäckande kontorshotell helt enkelt blivit enormt mer populära än de traditionella kontor lösningarna som kommer med självservice, långa kontrakt och dyra hyror.

Det man även har sett är att unga och moderna företag ofta efterfrågar centrala kontorshotell Stockholm city som erbjuder de bästa förutsättningarna för företaget. Dessutom så har det skett en enorm ökning av frilansare och egenföretagare som är i behov av en effektiv kommunikationsplattform. Samtidigt så ser man även idag att större organisationer och företag ofta är i behov av flexibla och tillgängliga helhetslösningar som passar deras unika behov. I jämförelse med de gamla traditionella kontorshotellen som vanligtvis har svårt att uppfylla dessa behov så erbjuder kontorshotellet DG97 flexibla och skräddarsydda lösningar oavsett storlek och behov.

En av de mest eftertraktade delarna med kontorshotell är att kunna anpassa kontorets yta efter företagets behov utan att behöva spendera tid på saker som en bemannad reception, it och städning. Hos DG97 så ser de till att möta ditt företags behov genom sitt moderna kontorshotell som uppmuntrar kreativitet, nätverkande och innovation. Utöver DG97s förmånliga och kompletta servicelösningar så är deras lokaler modernt inredda med bland
annat ergonomiska stolar, whiteboards och allt annat som behövs för ett modernt företag.Enligt DG97 så är deras utgångspunkt att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att främja utveckling och innovation.

DG97 – Coworking space i Stockholm city

DG97 erbjuder deras moderna och nytänkande coworking space som erbjuder något som passar alla olika typer av företag och frilansare. Med färdigmöblerade och fullutrustade kontorsrum och öppna coworking utrymmen som främjar nätverkande, löpande aktiviteter och Stockholm stads bästa villkor. Dessutom erbjuder dem el sparkcyklar som kan hyras helt kostnadsfritt, perfekt för att ta dig till lunchmötet runt kvarteret.

Varmt välkommen att upptäcka hur ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom att boka en visning hos oss.